Adjunctului de la ISJ Braila i s-au dat papucii

01-08-2014 18:56:20  |  Mondene  |  0 comentarii

In sfarsit, Ministerul Educatiei Nationale (edu.ro cum il cauta toti pe internet) a luat hotararea de a-l schimba din functie pe preferatul ziarului obviouse de braila! Dupa ce un an de zile acesta a tinut prima pagina a ziarelor brailene cu titlul" A stricat o casnicie de paisprezece ani! Inspectorului ISJ STANICA i “s-a pus pata” pe inspectoarea de matematica "! Pe aceasta cale anuntam distinsii "cantautori" Alexandru NECULA si Ana-Maria CURCĂ ca persoane din conducerea ISJ Braila au fost premiate, dar in calitate de profesori!  Am fi dorit sa ne povestiti despre un elev/a brailean/a, pregatit/a de "pretenul" dvs. Nicolae Cătălin Stănică, care a obtinut nota 10 la "artimetica" la examenul de bacalaureat din 2014!

Stiti de ce nu a luat nici o letcaie eminentul, desteptul si de neinlocuitul (dupa parerea unor scribi) Nicolae Cătălin si Stănică?
Deoarece acest eminent "porfesor" cu carlig la profesoare nu a predat in viata lui la clasa a-XII-a! Auziti??? De altfel sunt "pline cimitirele de oameni de neinlocuit"! Am mai auzit asta si pe la Garda Financiara pe vremea "maretului" Constantin Marcel si altii!

Curios este faptul ca d-ul Stanica Nicolae si Catalin are o intrebare care il macina: "Eu ştiu că mi-am făcut treaba dar frumos ar fi fost să-mi spună şi mie cineva despre ce este vorba mai exact. Care sunt motivele?"

Care sunt motivele demiterii? D-le Stanica: Ve-ti gasi raspunsul in motivele numirii dvs. pe functia de adjunct! Erai "frumos, desptept si mai ales .... membru PNL"! Daca ati ajuns sa credeti ce scria ieri obiectiv vocea brailei despre marile dvs. merite, sunteti "pafarist" si v-ati consumat "energiile" degeaba!  Cand ati venit pe functie, ati dat afara pe cineva, care se credea (si poate era) la fel de destept, frumos, si indreptatit sa ocupe functia la care "pohta" ta a ravnit!

Mai mult declaratii si dovezi incriminatoare in ceea ce priveste “idila” care dureaza de ceva timp intre inspectorul adjunct al ISJ Braila, Catalin Stanica si Daniela Narcisa Ivan, inspector de matematica au fost postate de ceva vreme pe un site brailean. Profesoara Ivan a fost pusa in functia de inspector de matematica la data de 1 septembrie. Sotul acesteia, Stelian Ivan ii aduce grave acuzatii in ceea ce priveste relatia conjugala. Fiind plecat de mai mult timp din tara pentru a castiga venituri ceva mai mari, acesta a simtit ca ceva se intampla cu sotia lui si s-a intors pe meleagurile brailene pentru a deslusi misterul. “A inceput sa primeasca telefoane si mesaje de la dl inspector general adjunct, inclusiv la ore nepotrivite, dar am considerat a fi normal ca o parte din problemele de serviciu sa fie discutate si in afara orelor de program. Citeste toata stirea pe Iubaretul Nicolae Catalin Stanica din ISJ Braila a fost demis

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *