Reduceri de pret la casele de moda renumite

14-06-2022 06:44:09  |  Mondene  |  0 comentarii

Outlet se refera la magazinele unor branduri sau case de moda renumite pe piata internationala, care vand soldurile ramase, inainte de lansarea noilor colectii, la preturi mult mai mici.

Orice anunţ de reducere a prețului indică prețul anterior aplicat de vânzător în aceeași suprafață de vânzare pentru o perioadă determinată, înainte de aplicarea reducerii de preț;
(2) Prețul anterior reprezintă cel mai scăzut preț practicat de vânzător în aceeași suprafață de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de preț.
(3) În cazul produselor susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid, prețul anterior reprezintă cel mai scăzut preț practicat de vânzător în aceeași suprafață de vânzare în perioada ultimelor 10 zile înainte de data aplicării reducerii de preţ.
(4) În cazul produselor prezente la comercializare ȋntr-o perioadă mai mică de 30 de zile, preţul anterior reprezintă cel mai scăzut preţ practicat de vânzător ȋn această perioadă ȋnainte de data aplicării reducerii de preţ. Vânzătorul indică ȋntr-un mod clar, lizibil şi uşor de indentificat perioada ȋn care preţul anterior a fost aplicat.
(5) Dacă reducerea de preț este majorată treptat, fără ȋntrerupere, pe perioada aceleiaşi campanii de reducere, prețul anterior este considerat prețul fără reducere înainte de prima aplicare a reducerii de preț.
(6) Prevederile alin. (1) şi (2) se aplică şi ȋn cazul structurilor care practică vânzări în regim de outlet.
(7) În cazul în care structurile care practică vânzări în regim de outlet compară preţurile de vânzare cu preţul de magazin de fabrică al producatorului sau cu preţul de catalog sau cu un alt preţ de referinţă echivalent, acestea oferă în scris informaţii clare, lizibile şi uşor de indentificat cu privire la preţul de referinţă utilizat pentru comparaţie.
(8) În cazul în care produsul nu a fost expus spre vânzare în perioada ultimelor 30 de zile în structurile care practică vânzări în regim de outlet, prețul anterior îl reprezintă prețul de magazin de fabrică al producatorului sau prețul de catalog, dovedit cu documente din partea producătorului/vânzătorului din care să rezulte care este prețul cel mai mic.”

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *