Se pregateste debarcarea lui Nicusor Dan de la sefia USR

30-03-2017 13:30:06  |  Politica  |  0 comentarii

Se pregateste debarcarea lui Nicusor Dan de la sefia USR datorita faptului ca aceste nu a acceptat intrarea in USR a lui Dacian Ciolos. Se pare ca este o razbunare a sefilor de filiale ale USR-urlui care ar fi dorit ca fostul premier, Dacian Ciolos sa faca parte din USR! Matematician fiind, Nicusor Dan stie ca intr-o teaca nu incap 2 sabii!

Marea batalie pentru sefia USR se va da la Congresul din luna mai ce va avea loc la Cluj Napoca, unde este posibil ca Nicusor Dan sa nu mai obtina sefia partidului dupa ce a deranjat prin decizia adoptata fata de tehnocratul Ciolos

Desi majoritatea sefilor de filiale USR din Bucuresti, a caror numar de voturi obtinute la ultimele alegeri locale si parlamentare depasesc voturile obtinute de toate filiale USR din Romania, sunt de partea lui Nicusor Dan in Congres se pot intampla multe lucruri neprevazute.

Cert este ca pana la acest moment, Dan Nicusor este singurul candidat inscris pentru sefia USR, insa la fel de bine pot apare in cursa electorala Cristian Ghinea care a fost membru in Guvernul Ciolos sau vicepresedinta Clotilde Armand ce pare destul de abila sa-i sufle sefia USR lui Nicusor Dan pe ultima suta de metri!

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *