Sustine Asociatia Starea Natiei

04-04-2019 11:48:15  |  Sociale  |  0 comentarii

"Stiti lectia: e marti si urmeaza "Ceasul bun" la Starea Natiei deci puteti sa schimbati canalul. Nu mai e nimic interesant, nu ne mai hahaim, incercam sa ajutam niste oameni ... nu e misto deloc! Stiti cum cade audienta-n cap la rubrica asta? Ca Mig-u ...!"

Afirmatia lui Dragos Patraru, "cade audienta-n cap", este 100% adevarata si se bazeaza pe datele furnizate de un serviciu de masurare a audientelor.

De ce "cade audienta-n cap" ?


Cred ca majoritatea celor care urmaresc emisiunea sunt cei care sunt satui de ipocrizia intregii clase politice (consider ca este singura emisiune care demasca aceasta) dar nu sunt asa de bogati incat sa creada ca-si pot permite sa faca o donatie direct in contul "Asociatiei Starea Natiei" pentru un anumit caz!

Daca ati avut un loc de munca anul trecut (inclusiv cu salariul minim pe economie) trebuie sa stiti (potrivit Codului Fiscal) ca aveti dreptul de a directona 2% din impozitul pe salariul dvs. in contul "Asociatiei Starea Natiei". 


Pentru cei mai instariti puteti face donatii direct catre Asociatia Starea Natiei, CIF 39585431, Cont RO72RNCB0205159935150001 (BCR)

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *