Nadia Comaneci vorbeste despre perfectiunea Simonei Halep

15-07-2014 08:56:32  |  Sport  |  0 comentarii

Nadia Comaneci un simbol puternic al Romaniei in lume vorbeste cu mare consideratie despre tanara sportiva, Simona Halep. Prestatiile jucatoarei de tenis de 22 de ani de pe teren, din competitiile cele mai dure din tenis, o fac pe Nadia Comaneci, detinatoarea notei primului 10 din istoria gimnasticii, sa afirme:

"Este enorm ce-a obtinut Simona. Are un potential mare, este un nume foarte important in tenis si ma bucur. Nu-mi pot imagina ca in Romania mai exista inca sportivi atat de iubiti, idoli pentru copii. Ma bucur ca o avem pe Simona. Este un model imens pentru sport, pentru Romania, pentru toti copiii. Are mult bun simt, tine la tara si la suporteri. O descriu intr-un singur cuvant: perfectiunea!", a spus Nadia Comaneci

Pe 18 iulie 1976, cand Nadia avea 14 ani uimea lumea sportului cu o performanţă greu de egalat: nota 10 „absolut” la Jocurile Olimpice de Vară de la Montreal. Afişajul electronic nici nu era programat să arate nota 10, aşa că pe ecran a apărut nota 1.00. Nadia Comăneci obţinea, la această ediţie a Jocurilor Olimpice, de şapte ori scorul perfect, câştigând trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și una de bronz (sol).

Simona Halep a castigat finala de la Bucuresti dupa ce a invins-o in ultimul act pe Roberta Vinci, scor 6-1, 6-3. Este al optulea turneu WTA pe care Simona Halep il castiga in cariera.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *