Brisbane International - primul turneu de tenis al anului 2014

29-12-2013 09:56:22  |  Sport  |  0 comentarii

Roger Federer is va face debutul in noul an la turneul de tenis "Brisbane International" sponsorizat de Suncorp. "Am văzut cum turneul a devenit mult mai puternic mai ales ca una dintre arene poarta numele lui Pat Rafter. Întotdeauna am sperat că voi putea veni la Brisbane, așa că toti suntem fericit si capabili de un rezultat bun".

Alaturi de acesta la turneul ce va incepe astazi 29.12.2013 participa jucatori de top ai tenisului mondial precum Kei Nishikori, Gilles Simon, Kevin Anderson, Grigor Dimitrov, Jurgen Melzer si Lleyton Hewitt.

La turneul dotat cu premii in valoare de 452670 USD participa si jucatorul roman de tenis Marius Copil care il va intalni pe britanicul James WARD.

Brisbane International 2014 se afla la a cincea editie, si este gazduit de Centrul de Tenis Queensland, în imediata apropiere de Brisbane. Andy Murray a castigat la rand doua editii 2012-2013 și este neînvins pe Pat Rafter Arena. Lista castigatorilor editiilor anterioare include, de asemenea, nume sonore precum Radek Stepanek (CZE), Andy Roddick (SUA) sau Robin Soderling (SWE).

Ramaneti alaturi de stirile sportive de pe model-de.ro si aflati cine va castiga finala turneului ce se va desfasura pe data de 05.01.2014.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *