Nu mai imbogatiti oameni care nu stiu ce sa faca cu 2-3 milioane de euro!

01-04-2014 16:51:31  |  Sport  |  0 comentarii

Un brăilean de 28 de ani este marele câştigător al unui Mega Jackpot de peste 55.000 de euro, pus în joc de o agenţie de pariuri sportive. Tânărul a intrat cu 100 lei în agenţia din Bariera Călăraşilor şi a ieşit cu marele premiu. Ieri, fericitul câştigător şi-a ridicat premiul, în zonă fiind zeci de persoane care îl felicitau.

"Mă însor şi-mi iau o casă!", a exclamat tânărul care, în ziua de 26 martie, a jucat la aparatul Mega Jackpot şi a ieşit cu 55 de mii de euro mai bogat, ne-au comunicat reprezentanţii agenţiei.

In fapt, in Bariera Clarasilor din Braila s-a implinit visul jucatorului la noroc care este unul dintro mie care pierd.

Mare bucurie, omul vrea sa isi cumpere o casa? Aiurea ! Si terenul costa mai mult! Cu acesti bani poate sa se insoare si sa isi cumpere cel mult un apartament cu doua camere mai la periferie! Bine ca nu a spus ca vrea sa isi cumpere un Q6 ca treaba era rezolvata, mai ales dupa scumpirea motorinei gratie guvernului Ponta!

Nimeni nu l-a intrebat pe "fericitul castigator" cat a pierdut pana acum la acest tip de joc, nici mass media locala si nici fiscul cand i-a oprit impozitul prin stopaj la sursa!

Mirajul castigului potential a luat mintile multor romani! Insa trebuie sa stiti ca traim in economia de piata! In speta, unii pierd si altii castiga! Daca s-ar scrie articole despre cati bani se pierd la jocurile de noroc atunci nici obiectivul de braila si nici infobraila nu ar mai avea loc de scris despre lucruri importante din viata brailei.

Important: Nu este nicio diferenta in a juca la masini de tip slot sau la extragerile loto organizate de loteria romana! Mai mult, sansele de castig (cel putin teoretic si declarate fiscal) sunt mai mari la "pacanele" decat la Loto Romania !

Deoarece premiile foarte mari platite unui singur jucator au condus mai mereu la finaluri tragice (vezi articolelede presa), ne permitem un sfat sefilor loteriei romane: Nu mai imbogatiti oameni care nu stiu ce sa faca cu 2-3 milioane de euro!

Impartiti acesti bani la 100 de romani si veti observa ca efectul acestei "relocari" este mult mai benefic decat in situatia in care o singura persoana ar beneficia de aceasta suma. Romanii sunt obisnuiti sa pretuiasca banii castigati cu greu (cu cat sumele sunt mai mici cu atat vor fi mai atenti).

Desigur, consultantii platiti de organizatorii jocurilor de noroc vor spune ca un report mai mare aduce mai multi jucatori!

FALS: Am colegi care joaca la loto si daca "prind" 3 numere la loto 6 din 49 ei se considera castigatori! Acesti oameni se bucura ca au castigat iar de cele mai multe ori valoarea biletelor jucate este egala sau depaseste valoarea castigului!

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *