Simona Halep s-a oprit in "sferturi" la Australian Open !

19-01-2014 10:55:02  |  Sport  |  0 comentarii

Update 22.01.2014: Simona a fost invinsa de Dominika Cibulkova (Slovacia), a 20-a favorită, cu scorul de 6-3, 6-0, în sferturi de finală la Australian Open. Pentru jucatoarea romanca este cea mai buna performanta in cadrul acestui turneu.
 
Update 20.01.2014: Simona Halep a invins-o pe Jankovici in trei seturi (6-4, 2-6, 6-0) si va juca in "sferturile Australian Open" nu cu Sharapova, asa cum ne-am dorit, ci cu Dominika Cibulkova.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open


Dupa ce a trecut lejer in doua seturi 6-1 si 6-4 de jucatoarea de tenis Zarina Diyas (nr 152 mondial) din Kazahstan, Simona se pregateste de un meci mult mai greu cu sarboaica Jelena Jankovic nr 8 mondial la feminin. Avand in vedere forma buna a sportivei noastre precum si o posibila stare de oboseala a Jelenei care a trecut destul de greu de Kurumi Nara din Japonia speram, ca in "sferturi", sa vedem un meci Simona Halep vs Maria Sharapova, in cazul in care si jucatoarea rusa va trece in optimi de Dominika Cibulkova.

Astazi s-a intamplat una din marile surprize in competitia feminina de la Australian Open: Serena Williams a fost eliminata de frumoasa Ana Ivanovic dupa un meci spectaculos ce a durat 3 seturi. Serena a castigat primul set cu 6-4, insa jucatoarea sarba le-a castigat pe urmatoarele doua cu acelasi scor, 6-3.

Simona Halep are la activ (ianuarie 2014) 169 de meciuri ca jucatoare profesionista de tenis din care a castigat 96 si 73 le-a pierdut. La acest moment acupa locul 11 in clasamentul mondial care tine cont de rezultatele din utlimele 52 de saptamani. Simona a castigat in cariera (date actualizate la luna ianuarie 2014) putin peste 2 milioane de USD.

In momentul de fata, Simona nu se afla sub contract cu nici un antrenor. Fostul antrenor al Simonei Halep, Andrei Mlendea, ramane totusi in topul tenisului mondial dupa ce a acceptat cererea fostei lidere WTA, Jelena Jankovic, de a începe o colaborare cu aceasta.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *