taxe 2011 spectacol restaurant arges revelion nicolescu cj arges stiri ziare Arges

Stiri Arges  |  0 comentarii

Ce taxe si impozite veti plãti în 2011

În acest an pânã în varã toti proprietarii de locuinte sunt obligati sã-si facã asigurare pentru casã. Legea a fost datã pentru ca toti proprietarii de locuinte sã aibã asigurarea obligatorie pentru dezastrele naturale care au loc, inundatii, alunecãri de teren si cutremure. În functie de materialul de constructie, prima obligatorie este de 10 euro sau 20 euro pe an, suma asiguratã fiind de 10.000 euro sau 20.000 de euro.

Unii la spectacol, altii la restaurant!

La cumpãna dintre ani, mii de pitesteni au preferat sã petreacã în aer liber în centrul Pitestiului la spectacolul organizat de administratia localã. Trupe celebre, focuri de artificii, dar si cupluri care si-au unit destinele, au creat o atmosferã plãcutã. Nici la localurile din oras nu a fost liniste.
Oamenii s-au distrat si au sperat ca anul 2011 sã fie cu mai multe bucurii decât cel care s-a încheiat. Gerul cumplit a tinut companie petrecãretilor care încãlziti de la sampanie si de la veselie, nu au simtit frigul.

Revelion de pominã!

Zeci de tineri au venit la spital, vãitându-se cã le este rãu, fiindcã mâncaserã ca spartii sau bãuserã pânã n-au mai stiut de ei l Oamenii în vârstã n-au fãcut excese, au petrecut cu moderatie
Dacã pentru unii noaptea de Revelion a fost prilej de distractie, pentru altii au fost momente de-a dreptul groaznice. La Camera de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Arges au ajuns în jur de 70 de persoane, cei mai multi rãpusi de abuzul alimentar si de alcool.

Nicolescu va candida din nou la şefia CJ Argeş

În ultima ediţie din acest an a emisiunii „La noi arde!...”, de la „Alpha” TV, realizatorul Mihai Golescu, directorul ziarului „Argeşul”, l-a avut ca invitat pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. A fost o ediţie în care s-a analizat anul ce tocmai s-a încheiat, cât de mare şi de reală este criza şi cât de rău sau de bine o vom duce în noul an.

Mândru de centrul oraşului

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a ţinut să facă un comentariu de final de an cu privire la zona centrală a oraşului. Răspunzând unor declaraţii conform cărora modernizarea centrului nu ar fi fost o prioritate, primarul s-a declarat chiar mândru de această realizare.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *