Contract de inchiriere catre o persoana fizica

Contract Vanzare-Cumparare   |  1 comentarii

Model de contract de inchiriere catre o persoana fizica. Asa scriam acum 5 ani articole despre cate modele de contracte de inchirere pot exista pe internet.

De ce trebuie sa cauti pe google, musai contract inchiriere persoane fizice? Nu am inteles niciodata! Altii au inteles si si-au facut site-uri cu modele de contracte, model contract, contract modele si alte asemenea, dupa ce au copiat la greu o intreagi sectiuni ale site-ului nostru (de la contracte la cereri).

Draga persoana fizica, vizitator al site-ului model-de.ro, intr-un contract de inchiriere nu conteaza ce natura juridica au persoanele care incheie contractul, deoarece exista prima sectiune, identica in toate tipurile de CONTRACT, si anume cea a partilor contractante (incheiat intre  X si Y)!

Daca nu stii ce trebuie sa inlocuiesti inainte de a descarca modelul de contract de inchiriere catre o persoana fizica sau intre persoane fizice, iti prezentam un tabel de echivalare:

Date din contract
Societati comerciale
Persoana fizica 
Nume
Denumirea firmei
Numele persoanei fizice
COD FISCAL
CUI
CNP-ul dvs
Registrul  Comertului
Nr J/_/_
Serie buletin/CI
Reprezentant
Administrator
Numele dvs
Daca pentru dvs. Pretul contractului / Chiria / Valoarea bunul inchiriat reprezinta aspecte deloc de neglijat si aveti rezerve in a semna, model-de.ro, prin avocatii sai va poate acorda consultanta.

Descarca un model simplu de contract de inchiriere


Model contract inchiriere

Un model mult mai complex de contract de inchiriere pentru orice bun mobil il gasiti la pagina Contract de inchiriere.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • RICHARD

    02 Decembrie 2014, 17:47

    1

    buna, as dori sa stiu de EU CA PERSOANA FIZICA, por sa inchiriez un autoturism la alta personana fizica prin un contract de inchiriere scrisa pe moment? Multumesc, Richard

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *