Accidente

Accidentede Modele de

Accidente

Stiri despre accidente rutiere mortale, accidente aviatice, accidente de munca si stiri video cu accidente haioase.

Bancuri

Bancuride Modele de

Bancuri

Bancuri noi destepte, bancuri cu blonde sau cu bula, bancuri cu politisti si politicieni, bancuri scurte. Ai un banc nou ? Trimite-l la noi !

Coruptie

Coruptiede Modele de

Coruptie

Stiri despre coruptia din Romania, anchete DNA asupra parlamentarilor, functionarilor publici din primarii, politie, vama, profesori si partide politice.

Economie

Economiede Modele de

Economie

Stiri economice despre cursul valutar si credite, stiri de ultima ora din ramurile economiei nationale, stiri economice actuale din economia romaneasca.

International

Internationalde Modele de

International

Stiri internationale de actualitate, stiri internationale de ultima ora din politica, economie, stiri cu impact asupra vietii sociale internationale.

Mondene

Mondenede Modele de

Mondene

Stiri mondene, mondenitati, scandaluri si barfe despre vedete romanesti, actori celebri, cantareti, politicieni sau alte personalitati autohtone.

Pensii

Pensiide Modele de

Pensii

Stiri despre pensii dedicate pensionarilor. Masuri luate de Guvern si Parlament pentru cresterea sau scaderea pensiilor in Romania.

Politica

Politicade Modele de

Politica

Stiri politice de ultima ora din Romania despre activitatea partidelor politice, din Parlament sau Presedintele Romaniei, stiri despre alegeri.

Sport

Sportde Modele de

Sport

Stiri sport ultima ora, stiri sportive din fotbal liga 1 si liga 2, tenis, handbal, volei, atletism, box. Stiri de ultima ora din sportul international.

Sociale

Socialede Modele de

Sociale

Stiri sociale de ultima ora despre pensii, salarii, stiri din sanatate, invatamant si educatie, cultura sau politie, stiri din domeniul social.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru publicitate personalizata, pentru sugestii, reclamatii sau orice alceva scrieti la contact@numesite inclusiv punct ro.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului

Facebook