Fara prosti in functii publice

Fara prosti in functii publicede Modele de

Fara prosti in functii publice

Fara prosti in functii publice - Trimiteti sau postati cazuri de functionari publici prosti dar platiti din bani publici.

Accidente

Accidentede Modele de

Accidente

Stiri despre accidente rutiere mortale, accidente aviatice, accidente de munca si stiri video cu accidente haioase.

Bacalaureat

Bacalaureatde Modele de

Bacalaureat

Stiri despre bacalaureat, metodologia si calendarul bacalaureatului, subiecte si bareme de corectare la bac, rezultate bacalaureat.

Bancuri

Bancuride Modele de

Bancuri

Bancuri noi destepte, bancuri cu blonde sau cu bula, bancuri cu politisti si politicieni, bancuri scurte. Ai un banc nou ? Trimite-l la noi !

Coruptie

Coruptiede Modele de

Coruptie

Stiri despre coruptia din Romania, anchete DNA asupra parlamentarilor, functionarilor publici din primarii, politie, vama, profesori si partide politice.

Evaluare nationala

Evaluare nationalade Modele de

Evaluare nationala

Stiri despre evaluare nationala in educatie, teste si modele de subiecte, calendarul si metodolgia examenului de evaluare nationala.

Economie

Economiede Modele de

Economie

Stiri economice despre cursul valutar si credite, stiri de ultima ora din ramurile economiei nationale, stiri economice actuale din economia romaneasca.

International

Internationalde Modele de

International

Stiri internationale de actualitate, stiri internationale de ultima ora din politica, economie, stiri cu impact asupra vietii sociale internationale.

Mondene

Mondenede Modele de

Mondene

Stiri mondene, mondenitati, scandaluri si barfe despre vedete romanesti, actori celebri, cantareti, politicieni sau alte personalitati autohtone.

Meteo

Meteode Modele de

Meteo

Informatii meteo importante despre alerte meteorologice si starea vremii in Romania. Alerte meteo de Cod Galben sau Rosu pentru Romania.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook