Accidente

Accidentede Modele de

Accidente

Stiri despre accidente rutiere mortale, accidente aviatice, accidente de munca si stiri video cu accidente haioase.

Bacalaureat

Bacalaureatde Modele de

Bacalaureat

Stiri despre bacalaureat, metodologia si calendarul bacalaureatului, subiecte si bareme de corectare la bac, rezultate bacalaureat.

Bancuri

Bancuride Modele de

Bancuri

Bancuri noi destepte, bancuri cu blonde sau cu bula, bancuri cu politisti si politicieni, bancuri scurte. Ai un banc nou ? Trimite-l la noi !

Coruptie

Coruptiede Modele de

Coruptie

Stiri despre coruptia din Romania, anchete DNA asupra parlamentarilor, functionarilor publici din primarii, politie, vama, profesori si partide politice.

Evaluare nationala

Evaluare nationalade Modele de

Evaluare nationala

Stiri despre evaluare nationala in educatie, teste si modele de subiecte, calendarul si metodolgia examenului de evaluare nationala.

Economie

Economiede Modele de

Economie

Stiri economice despre cursul valutar si credite, stiri de ultima ora din ramurile economiei nationale, stiri economice actuale din economia romaneasca.

International

Internationalde Modele de

International

Stiri internationale de actualitate, stiri internationale de ultima ora din politica, economie, stiri cu impact asupra vietii sociale internationale.

Mondene

Mondenede Modele de

Mondene

Stiri mondene, mondenitati, scandaluri si barfe despre vedete romanesti, actori celebri, cantareti, politicieni sau alte personalitati autohtone.

Meteo

Meteode Modele de

Meteo

Informatii meteo importante despre alerte meteorologice si starea vremii in Romania. Alerte meteo de Cod Galben sau Rosu pentru Romania.

Pensii

Pensiide Modele de

Pensii

Stiri despre pensii dedicate pensionarilor. Masuri luate de Guvern si Parlament pentru cresterea sau scaderea pensiilor in Romania.

Politica

Politicade Modele de

Politica

Stiri politice de ultima ora din Romania despre activitatea partidelor politice, din Parlament sau Presedintele Romaniei, stiri despre alegeri.

Sport

Sportde Modele de

Sport

Stiri sport ultima ora, stiri sportive din fotbal liga 1 si liga 2, tenis, handbal, volei, atletism, box. Stiri de ultima ora din sportul international.

Sociale

Socialede Modele de

Sociale

Stiri sociale de ultima ora despre pensii, salarii, stiri din sanatate, invatamant si educatie, cultura sau politie, stiri din domeniul social.

Titularizare

Titularizarede Modele de

Titularizare

Stiri titularizare, modele de subiecte si calendarul exeamenelor de titulzrizare. Forum de discutii despre titularizarea profesorilor.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook