Legislatie fiscala

Legislatie fiscalade Modele de

Legislatie fiscala

Legislatie fiscala actualizata la zi: Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, Norme metodologice de aplicare a codului fiscal si Ordine emise de ANAF.

Legislatia muncii

Legislatia munciide Modele de

Legislatia muncii

Legislatia muncii actualizata: Codul Muncii si acte normative privind salarizarea bugetarilor, noutati legea pensilor, Ordine emise de Ministerul muncii.

Legislatie educatie

Legislatie educatiede Modele de

Legislatie educatie

Legislatie educatie: acte normative ce reglementeaza invatamantul romanesc, titularizare si definituvat profesori, admitere la liceu, facultate, inscriere la scoala in clasa 0 sau clasa 1, emise de Ministerul Invatamantului.

Legislatie rutiera

Legislatie rutierade Modele de

Legislatie rutiera

Legislatie rutiera: codul rutier, acte normative ce reglementeaza circulatia pe drumurile publice, transportul auto sau obtinerea permisului de conducere.

Legislatie comerciala

Legislatie comercialade Modele de

Legislatie comerciala

Legislatie comerciala: codul comercial, acte normative ce reglementeaza comertul si afacerile, infiintare societati comerciale, credite bancare si dobanzi.

Legislatie protectia muncii

Legislatie protectia munciide Modele de

Legislatie protectia muncii

Legislatie protectia muncii, norme si acte normative ce reglementeaza sanatatea si securitatea muncii sau activitatea de control a ITM.

Legislatie PSI

Legislatie PSIde Modele de

Legislatie PSI

Legislatie PSI si ISU actualizata, norme metodologice si acte normative ce reglementeaza paza si siguranta contra incendiilor ce trebuie respectate de societatile comerciale sau persoanele particulare.

Legislatie actualizata din alte domenii

Legislatie actualizata din alte domeniide Modele de

Legislatie actualizata din alte domenii

Legislatie actualizata la zi din alte domenii: asigurari obligatorii de locuinte, caini fara stapan, protectie sociala, organizare avocati, notari, penitenciare, medicina, restituire proprietati.

Noutati in Monitorul Oficial gratuit

Noutati in Monitorul Oficial gratuitde Modele de

Noutati in Monitorul Oficial gratuit

Sumarul monitoarelor oficiale ale Romaniei disponibile online cu acte normative (legi, decrete, HGR, Ordine) care au o importanta deosebita.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru publicitate personalizata, pentru sugestii, reclamatii sau orice alceva scrieti la contact@numesite inclusiv punct ro.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului

Facebook