Download cv european in romana si engleza simplu

Angajare, Demisie, Concediu  |  10 comentarii

Download model cv european scris in limba romana sau engleza. Model cv simple si gata completate majoritatea in format de cv in word. Pagina web creata pentru descarcare rapida si gratuita a mai multor modele de cv. Model cv romana - model de cv european simplu de completat dupa model european, scris in in limba romana si necesar pentru angajare. Atentie: Pentru a putea completa pe calculator datele din CV, formularul trebuie mai intai salvat pe calculator si dupa aceea aveti posibilitatea sa il tehnoredactati.

Formularul de CV, cuprins si definitie:

Curriculum vitae model in limba romana. CV-ul are un format standard, care sintetizează informaţii cu privire la: datele personale, postul vizat, experienţa profesională, educaţie şi formare profesională (incepând cu ultima formă de invăţământ absolvită), informaţii ce ţin de aptitudini native sau dobândite (în afară de cele profesionale). Pentru o mai bună receptare a datelor de către angajator, în Europa s-a convenit o standardizare a formatului de CV (formatul Europass), pentru a avea acelaşi format (şi conţinut) indiferent de limba în care este scris (sursa wikipedia). Model-De.ro va punde la dispozitie exemple si formulare de Curriculum vitae in format european pentru a caror descarcare pe calculatorul dvs. nu sunt necesare cunostinte avansate de utilizare a calculatorului. Curriculum vitae este o expresie latină care se traduce prin "Istoricul vieţii". Forma abreviată "CV" a început să fie folosită din secolul XX. Lasand la o parte toata teoria despre cine ce si cum ocupa un post dupa ce isi depune un set de documente, va pot spune ca lucrurile difera de la un angajator la altul.

Daca angajatorul este o institutie publica, nu va asteptati la prea multe din partea CV-ului dvs impresionant, deoarece conditiile de angajare sunt in asa fel alese incat sa fie angajat cel care trebuie ! Daca firma care face angajari este privata, si a ales sa anunte postul vacant, exista 2 variante.
 • Ori angajatorul doreste sa selecteze persoana adecvata functiei scoase la concurs (este cazul multor firme mici si multinationale)
 • Ori aceste posturi vacante sunt deja ocupate, insa datorita legislatiei muncii exista aceasta obligativitate;

Inainte de a descarca formularul, pregateste urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Numărul imobilului, numele străzii, codul poştal, localitatea, ţara, telefon, fax, email, cetatenia si data nasterii. Pentru toate celelalte informatii solicitate:

Pentru acei dintre dvs. care nu doriti un CV mai complicat va recomandam sa descarcati un model de cv simplu:

Pentru ca CV-ul tau este completat, sigur iti va trebui o scrisoare de intentie sau o scrisoare de motivatie este aproximativ acelasi lucru.

Cum se scrie un CV

Afla cum se completeaza, scrie si redacteaza un CV.  Cateva informatii esentiale pentru cei care sunt in cautarea unui model de cv (daca ai ajuns in aceasta pagina a siteului model-de.ro, sigur ai nevoie de unul): definitia, partile componente ale formularului, cum se editeaza tehnic pe calculator si cateva sfaturi de completare a unui cv. Pentru informatii mult mai detaliate si sfaturi utile privind modul de completare a unui model de cv european descarca formularul Cum se completeaza corect un CV.

Ce este Europass si Youthpass - Metodologia de utilizare a instrumentelor Europass si Youthpass si a Metodologiei-cadru cu privire la serviciile de consiliere si orientare a carierei pe tot parcursul vietii.

Documentele Europass si Youthpass sunt instrumente care faciliteaza accesul oricarei persoane la programe de educatie/formare sau pe piata muncii, indiferent de varsta, nivel de educatie sau domeniu de activitate. Acestea reprezinta instrumente de prezentare si organizare a propriului parcurs de dezvoltare si formare, din perspectiva invatarii pe tot parcursul vietii. Ele sunt parti componente ale portofoliului educational si ale portofoliului de educatie permanenta.

Instructiuni detaliate pentru folosirea curriculumului vitae Europass - Descarca textul integral al metodologiei
Ultimul model de CV (Curriculum vitae) precum si noutati de la Comisia Europeana si Cedefop (Centrul European pentru Dezvoltarea Formarii Profesionale) privind completarea acestuia.


Imagini CV

Model cv european simplu

Model cv european simplu

Model cv engleza

Model cv engleza

10 Comentarii la articol

 • Cat conteza poza din CV

  26 Aprilie 2012, 09:15

  1

  Daca te consideri frumoasa, poti miza pe aspectul fizic pentru a-l convinge pe potentialul angajator, cat timp, nu te poti prezenta cu un curriculum vitae prea detaliat

 • nick

  21 Februarie 2013, 09:42

  2

  comentariu

 • ergy

  18 Martie 2013, 20:35

  3

  Simplu si la obiect

 • loleta

  25 Martie 2013, 18:25

  4

  CV-ul ca model, a fost bine gindit!!.

 • Gabry79

  10 Aprilie 2013, 11:47

  5

  Comentariu...

 • mat3i

  11 Mai 2013, 18:26

  6

  cv simplu este unul si acelasi lucru cu cv-ul european ?

 • nick

  15 Octombrie 2013, 13:51

  7

  cv simplu este unul si acelasi lucru cu cv-ul european ?

 • Neanu viorel

  03 Ianuarie 2016, 21:10

  8

  Ok

 • Mariana

  23 Noiembrie 2017, 23:06

  9

  Cum fac sa- l scriu sa-l salvez si sa aplic pentru un loc de munca?

 • Model de

  18 Martie 2018, 12:07

  10

  https://www.model-de.ro/modele/Formulare+online-p2-32-1-1/Model+cv+european+-p3-20-1-1/CV-formular-nou-instructiuni-de-completare-online.htm#.Wq46PX--nQc

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *