Modele de cv simple de completat in Word

Formulare  |  11 comentarii

Download model cv european scris in limba romana sau engleza. Model cv simple si gata completate majoritatea in format de cv in word. Pagina web creata pentru descarcare rapida si gratuita a mai multor modele de cv. Model cv romana - model de cv european simplu de completat dupa model european, scris in in limba romana si necesar pentru angajare. Atentie: Pentru a putea completa pe calculator datele din CV, formularul trebuie mai intai salvat pe calculator si dupa aceea aveti posibilitatea sa il tehnoredactati.

Formularul de CV, cuprins si definitie:

Curriculum vitae model in limba romana. CV-ul are un format standard, care sintetizează informaţii cu privire la: datele personale, postul vizat, experienţa profesională, educaţie şi formare profesională (incepând cu ultima formă de invăţământ absolvită), informaţii ce ţin de aptitudini native sau dobândite (în afară de cele profesionale). Pentru o mai bună receptare a datelor de către angajator, în Europa s-a convenit o standardizare a formatului de CV (formatul Europass), pentru a avea acelaşi format (şi conţinut) indiferent de limba în care este scris (sursa wikipedia). Model-De.ro va punde la dispozitie exemple si formulare de Curriculum vitae in format european pentru a caror descarcare pe calculatorul dvs. nu sunt necesare cunostinte avansate de utilizare a calculatorului. Curriculum vitae este o expresie latină care se traduce prin "Istoricul vieţii". Forma abreviată "CV" a început să fie folosită din secolul XX. Lasand la o parte toata teoria despre cine ce si cum ocupa un post dupa ce isi depune un set de documente, va pot spune ca lucrurile difera de la un angajator la altul.

Daca angajatorul este o institutie publica, nu va asteptati la prea multe din partea CV-ului dvs impresionant, deoarece conditiile de angajare sunt in asa fel alese incat sa fie angajat cel care trebuie ! Daca firma care face angajari este privata, si a ales sa anunte postul vacant, exista 2 variante.
 • Ori angajatorul doreste sa selecteze persoana adecvata functiei scoase la concurs (este cazul multor firme mici si multinationale)
 • Ori aceste posturi vacante sunt deja ocupate, insa datorita legislatiei muncii exista aceasta obligativitate;
Inainte de a descarca formularul, pregateste urmatoarele informatii: Nume, Prenume, Numărul imobilului, numele străzii, codul poştal, localitatea, ţara, telefon, fax, email, cetatenia si data nasterii. Pentru toate celelalte informatii solicitate: Pentru acei dintre dvs. care nu doriti un CV mai complicat va recomandam sa descarcati un model de cv simplu: Pentru ca CV-ul tau este completat, sigur iti va trebui o scrisoare de intentie sau o scrisoare de motivatie este aproximativ acelasi lucru.

Cum se scrie un CV

Afla cum se completeaza, scrie si redacteaza un CV.  Cateva informatii esentiale pentru cei care sunt in cautarea unui model de cv (daca ai ajuns in aceasta pagina a siteului model-de.ro, sigur ai nevoie de unul): definitia, partile componente ale formularului, cum se editeaza tehnic pe calculator si cateva sfaturi de completare a unui cv. Pentru informatii mult mai detaliate si sfaturi utile privind modul de completare a unui model de cv european descarca formularul Cum se completeaza corect un CV.

Ce este Europass si Youthpass - Metodologia de utilizare a instrumentelor Europass si Youthpass si a Metodologiei-cadru cu privire la serviciile de consiliere si orientare a carierei pe tot parcursul vietii.

Documentele Europass si Youthpass sunt instrumente care faciliteaza accesul oricarei persoane la programe de educatie/formare sau pe piata muncii, indiferent de varsta, nivel de educatie sau domeniu de activitate. Acestea reprezinta instrumente de prezentare si organizare a propriului parcurs de dezvoltare si formare, din perspectiva invatarii pe tot parcursul vietii. Ele sunt parti componente ale portofoliului educational si ale portofoliului de educatie permanenta. Instructiuni detaliate pentru folosirea curriculumului vitae Europass - Descarca textul integral al metodologiei Ultimul model de CV (Curriculum vitae) precum si noutati de la Comisia Europeana si Cedefop (Centrul European pentru Dezvoltarea Formarii Profesionale) privind completarea acestuia.


CV in Engleza

Model CV engleza - model de cv util pentru angajare. Formular de cv de completat pentru candidatii care trebuie sa cunoasca limba engleza pentru a sustine un interviu inaintea angajarii.

cv, model cv, cv engleza,

CV model in franceza

Model cv franceza - formular cv online gata de completat pentru angajare intro companie franceaza. Descarca gratuit ( download cv ) model de cv in limba franceza. "MODELE  EUROPEEN DE CURRICULUM VITAE" este traducerea in limba franceza a termenului folosit in Romania pentru "model cv european"
Model de CV formular nou precum si instructiuni de completare

Inainte de a citi integral instructiunile de completare a CV-ului va sugeram cateva aspecte de luat in seama:
 • Utilizati “Profilul personal” doar daca aveti o idee clara despre postul pentru care candidati. Concentrati-va mai degraba pe punctele forte si realizarile cheie specifice postului, decat pe responsabilitatile din trecut. Cateva propozitii sunt suficiente (maxim 50 de cuvinte). Evitati expresiile generice cum ar fi “In cautarea unei noi provocari profesionale”, etc.
 • In cazul tinerilor (a caror experienta in  munca este limitata) descrieti mai intai educatia ti formarea profesionala, mentionati activitatile de voluntariat sau practica platita/neplatita care aduc dovezi privind experienta dvs. in munca;
 • Evitati cliseele gen "am spirit de schipa";
 • Daca vreti sa va angajati ca sudor sau constructor intr-o firma romaneasca nu cred ca este necesar sa va supraevaluati abilitatile de comunicare intr-o limba straina;
 • Nu uitati sa atasati CV-ului documentele la care faceti referire cand il completati!
 • Acesta este ultimul model de CV (Curriculum vitae) de la Comisia Europeana si CEDEFOP (Centrul European pentru Dezvoltarea Formarii Profesionale) privind completarea acestuia.

Descarca: Instructiuni de completare CV

CV european model utilizat in institutii publice

Model de curriculum vitae pentru angajare in institutii publice - Formular cv solicitat pentru angajare la Directia Generala a Vamilor. Descarca gratis ( download cv ) un model de cv din baza de date cu modele de cv-uri online.

CV european pentru institutii publice

Modelul european de Curriculum Vitae acceptat in UE si Romania

Hotararea de Guvern 1024/2004 pentru aprobarea modelului comun european de Curriculum Vitae.
ART. 1
(1) Se aproba modelul comun european de curriculum vitae, prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare, in scopul sporirii transparentei si exactitatii informatiilor existente pe piata fortei de munca si pentru alinierea legislatiei romane la reglementarile comunitare in domeniu.
(2) Modelul european de Curriculum Vitae constituie un mod de prezentare sistematic, cronologic si flexibil a calificarii si competentelor fiecarei persoane.
(3) Modelul de curriculum vitae cuprinde urmatoarele categorii de informatii:
a) informatii cu caracter personal, limbi straine cunoscute, experienta profesionala, nivelul studiilor si al formarii profesionale;
b) alte aptitudini ale persoanei, in special aptitudini tehnice, organizatorice, artistice si sociale;
c) informatii suplimentare care pot fi mentionate in curriculum vitae sau intr-o anexa a acestuia.
ART. 2
(1) De la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari, formularul de Curriculum Vitae reprezinta modelul existent pe piata muncii, acceptat de catre angajatori si utilizat de catre persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in mod voluntar.
(2) Autoritatile administratiei publice centrale, respectiv Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, vor populariza si vor promova modelul de Curriculum Vitae prin informarea persoanelor care se afla in cautarea unui loc de munca, a celor care urmeaza o forma de invatamant sau orice alta forma de calificare profesionala.
(3) Institutiile prevazute la alin. (2) vor populariza si vor promova modelul comun european de curriculum vitae, inclusiv prin publicarea pe pagina de Internet proprie a unor modele completate.
ART. 3
(1) In scopul implementarii modelului de Curriculum Vitae, Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie vor pune la dispozitia cetatenilor, in mod gratuit, modelul in format electronic si/sau pe suport de hartie.
(2) Celelalte autoritati ale administratiei publice centrale si locale sau institutii centrale, in cazul in care persoanele interesate solicita angajarea in institutia respectiva sau doresc sa urmeze un program de pregatire profesionala organizat de catre acestea, vor pune la dispozitia acestora, in mod gratuit, modelul de Curriculum Vitae.
(3) Partenerii sociali si organizatiile neguvernamentale pot furniza acest model membrilor lor, persoane fizice sau juridice, si pot actiona astfel incat acesta sa fie acceptat ca un instrument comun pe piata fortei de munca.
ART. 4
Prezenta hotarare transpune Recomandarea Comisiei Europene nr. C(2002)/516 din 11 martie 2002 privind Modelul de Curriculum Vitae, publicata in Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene L 079 din 22 martie 2002.

Imagini CV

Model cv european simplu

Model cv european simplu

Model cv engleza

Model cv engleza

11 Comentarii la articol

 • Cat conteza poza din CV

  26 Aprilie 2012, 09:15

  1

  Daca te consideri frumoasa, poti miza pe aspectul fizic pentru a-l convinge pe potentialul angajator, cat timp, nu te poti prezenta cu un curriculum vitae prea detaliat

 • nick

  21 Februarie 2013, 09:42

  2

  comentariu

 • ergy

  18 Martie 2013, 20:35

  3

  Simplu si la obiect

 • loleta

  25 Martie 2013, 18:25

  4

  CV-ul ca model, a fost bine gindit!!.

 • Gabry79

  10 Aprilie 2013, 11:47

  5

  Comentariu...

 • mat3i

  11 Mai 2013, 18:26

  6

  cv simplu este unul si acelasi lucru cu cv-ul european ?

 • nick

  15 Octombrie 2013, 13:51

  7

  cv simplu este unul si acelasi lucru cu cv-ul european ?

 • Neanu viorel

  03 Ianuarie 2016, 21:10

  8

  Ok

 • Mariana

  23 Noiembrie 2017, 23:06

  9

  Cum fac sa- l scriu sa-l salvez si sa aplic pentru un loc de munca?

 • Model de

  18 Martie 2018, 12:07

  10

  https://www.model-de.ro/modele/Formulare+online-p2-32-1-1/Model+cv+european+-p3-20-1-1/CV-formular-nou-instructiuni-de-completare-online.htm#.Wq46PX--nQc

 • Mirabela Cosm

  20 August 2023, 05:44

  11

  Felicitări pentru articol, foarte bine structurat și detaliat. De apreciat faptul că este important ca informațiile completate în cv să fie reale.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *