5 modele de scrisori de intentie

Formulare  |  4 comentarii

Scrisoare de intentie model 1 - 5 modele de scrisori de intentie Intra si vei gasi mai multe modele de scrisoare de intentie, scrisoare de intentie in limba romana sau engleza.

"D-lui/D-nei:   .........
Adresa:    .............
Data:    ................
 
Stimate(a) Domn/(Doamna),
 
Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul firmei ......... . Recent am observat reclama dvs. pentru un post de ......... . Am absolvit de curand facultatea de ........  din cadrul ............ . Interesul meu in ........... rezulta nu numai din faptul ca am studiat aceasta disciplina in cadrul facultatii, dar si din experienta mea de .... ani in timpul studiilor. Din cate puteti vedea in CV-ul alaturat, am lucrat in calitate de .......... la ........ . O parte din responsabilitatile mele era sa ......... . Mi-ar face placere sa am un interviu cu ......... pentru acest post sau orice alte posturi pe care le aveti pe acest domeniu (........... ).
Sper ca veti considera pregatirea mea potrivita si astept cu nerabdare sa va telefonez in ziua de ...... pentru a discuta aceasta posibilitate.

Al Dvs.,"

Scrisoare de intentie model pentru download ( de salvat pe calculator )Un alt model de scrisoare de intentie

"Stimate Domnule/Doamna,
Subsemnatul, __________, am luat la cunostinta cu interes de posibilitatile pe care le ofera compania dumneavoastra. Animat de dorinta de a reusi, de ambitie, tenacitate si optimism, supun atentiei dvs. candidatura mea in vederea obtinerii postului de _______ . Am beneficiat de o pregatire universitara si de o experienta in _____ acumulata in cadrul firmei_______ si sunt pregatit pentru un parteneriat fructuos prin care veti avea la dispozitie avantajele formarii mele teoretice si pe cele ale unei semnificative experiente de care dispun in domeniul ________.
Documentandu-ma asupra activitatilor derulate de firma dvs., am constatat cu satisfactie ca profilul si realizarile acesteia corespund pe deplin aspiratiilor si nevoilor mele.
Acesta este motivul pentru care imi permit sa apreciez ca dorinta mea de afirmare, entuziasmul, tenacitatea, fidelitatea si pasiunea mea pentru reusita totala (atingerea obiectivelor) sunt numai cateva din trasaturile pe care voi fi onorat sa le pun la dispozitia unei echipe tinere si dinamice.
Oportunitatea unei discutii despre cum ar putea fi folosite cunostintele si priceperea mea in avantajul companiei dvs. ar fi binevenita.

Cu deosebita consideratie,
Prenume Nume"

Model scrisoare de intentie pentru un angajare la departamentul IT

Numele tau
Adresa dvs.
Numărul dvs. de telefon
Email-ul dvs.

Dată

Angajator
Adresă
Oras, Stat, Cod postal

Stimate Domnule / Dna. ______________________________

Departamentul de tehnologia informatiilor are anunţate două locuri de muncă pentru care experienţa mea  ma recomanda în mod direct. În timp ce nu am nici o experienţă directă industria chimică  am o experienţă solida in energia nucleară.
Cele două nu sunt legate direct, dar ambele industrii suporta presiuni extreme de reglementare a impactului asupra mediului.
Am participat la conferinte si instruiri referitoare la modul in care prelucrarea si interpretarea datelor poate contribui la rezolvarea problemelor de mediu şi cunosc cât de important este pentru  o compania  evidenta acestor date.
Experienţa mea in IT imi confera capacitatea de a folosi tehnologia it, în toate formele sale  pentru analiza proceselor de afaceri.
Cunoştinţele mele de afaceri  includ contabilitate, finanţe, control al gestiunii, bugetare, managementul vânzărilor şi diferite procese operaţionale si logistice.
Totodata  am experienţă in fuziuni /  achizitii, intocmire de proiecte îmbunătăţire a proceselor IT.
Companiile unde am lucrat sunt :__________________________________________
M-ar bucura daca as avea oportunitatea de a vorbi cu dvs. sau cineva din organizaţia dvs. pentru a vedea unde pachetul meu de calificari ar fi de mai mare folos pentru compania _____________

Cu stimă,
Nume prenume
Semnătura dvs.

Scrisoare de intentie pentru un tanar absolvent de liceu

Informaţii de Contact
Adresă
Numărul de telefon
Telefon mobil
Email
Angajator
Nume
Companie
Adresă
Data

Stimate Domnule / Dna. ____________________, ( numele de familie )

Va scriu cu intentia de a aplica pentru pozitia de ________.
Universitatea/facultatea/ liceul/____________ institutie recunoscuta nivel mondial/ europen / romania/ local/ al carei absolvent sunt m-a pregatit temeinic pentru __________.
Ca absolvent recent al ___________________, cu experienţă teoretica buna în ________, consider ca dorinta pentru perfectionare se poate dezvolta în cadrul SC__________.
La acest moment lucrez in cadrul_______________
Sunt emotionat despre posibilitatea de a ma alătura echipei __________

Va multumim pentru timpul acordat si considerare.

Cu stimă,
 Semnatura

Numele

Scrisoare de intentie model utilizat de Ministerul Muncii

Catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei

Str. Dem. I. Dobrescu nr. 2 - 4, intrarea B, sectorul 1, Bucuresti, cod 70119 Nr. telefon/fax - telefon 021/315.71.43; fax 021/310.05.99;

Ca urmare a anuntului de participare privind organizarea selectiei publice de proiecte din cadrul programelor de interes national în domeniul protectiei persoanelor vârstnice si a persoanelor fara dapost, noi, ...................................................................,
(titulatura completa, adresa, telefon, fax, email)
ne exprimam prin prezenta interesul de a participa, în calitate de solicitant, la
procedura de selectie organizata pentru urmatorul program de interes national:
1. ...............................................................
2. ...............................................................

Solicitantul,
(numele, prenumele si functie)
Data completarii
Semnatura

Scrisoare de intentie model in limba engleza

"Dear Ms. Smith:

My name is _____ and I'm a senior at _______ Univeristy, majoring in ____. I've made the Dean's List every semester, and I'm writing to express my interest in your graduate ___ program at the University of ______.

I learned about the University of ______ graduate ______ program in ____ Today magazine. When I saw what you did to revolutionize our understanding of _____, I dug deeper to learn more about what the program offers. The cutting edge research behind your program, combined with some of the greatest minds in _______ as professors, make the Univeristy of _______ program a phenomenal place to expand my knowledge.

I would like to discuss this program with you over the phone. My phone number is 12345678910, and my email address is young@yahio.com.

Sincerely,"

Sfaturi: Foloseste optiunea "cauta in site" din stanga site-ului si vezi toate informatiile de pe site Model-De.ro despre scrisoare de intentie.

4 Comentarii la articol

 • Foto model

  01 Februarie 2010, 18:37

  1

  Scrisoarea de intentie, trebuie personalizata in functie de jobul pentru care aplici ?

 • fotograf profesionist

  01 Februarie 2010, 18:40

  2

  In scrisoarea de intentie trebuie specificat de unde stii de acel job, o sinteza a experientei tale vis-a-vis cu cerintele postului, dupa care se face referire la CV

 • Cum fac un model de intentie

  15 August 2013, 13:26

  3

  Cum facem o scrisoare de intentie? Ave nevoie de cunstinte de operare pe calculator?

 • gigi

  17 Ianuarie 2016, 13:52

  4

  doresc 1 mil euro

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *