Zodia Balanetei: compatibilitate si incompatibilitati

Compatibilitati zodii  |  0 comentarii

Balanta, un simbol antic al echilibrului, reprezintă și demonstrează scopul celor nascuti sub semnul balantei pe tot parcursul vieții. Când totul este armonios in jurul Balantelor, ei se simt fericiți. Pur și simplu nu pot sta in medii conflictuale sau care denota tristete.

Guvernat de Venus, planeta iubirii, Balantei îi place viața "dulce" și isi trăiește viața în acest fel. Ei se inconjoara de regula cu oameni frumoși, fericiți și care evita confruntarea cu orice preț. Ei isi pun de multe ori intrebarea: "De ce nu se poate obține ceva doar cu vorba buna ?" Aceste caracteristici fac din Balanta un iubit sau partener afaceri ideal.

Pe de alta parte, Balantele doresc să mulțumească pe toată lumea, astfel încât raspunsurile lor la intrebarile tale pot fi usor nuantate.

Balantele au tendinta de a spune minciuni mici, care sa acopere unele mai mari, in ideea de ca pot rani ego-ul cuiva. Balantele sunt, de regula. timide atunci cand sunt puse in situatii de a-si exprima in mode direct sentimentele. Prietenul din Balanta se numara printre preferatul celorlalte zodii.

Dacă esti nascut in Balanta, ai putea ajunge un mare diplomat, strategul unui partid sau artist.

Compatibilitati si Incompatibilitati generale ale Balantelor:
  • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu Scorpion si Varsator
  • Compatibilitate buna in dragoste si foarte buna in domeniul afacerilor cu Gemeni si Varsator
  • O relatie putin mai delicata pot avea cu cei din zodia Pesti
  • Compatibilitati reduse cu "Racii" insa pentru ei, ea poate fi un foarte bun sprijin la nevoie;

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *