Sebastian Ghita si Codruta Kovesi intalniri in vile SRI

06-01-2017 05:35:29  |  Mondene  |  0 comentarii

“Pentru Coldea şi Kovesi nu mai bag mâna nici măcar în apă rece, iar deontologii care spun că Băsescu s-a întors împotriva Justiţiei, nu, împotriva unor oameni care s-au îmbolnăvit de putere. Recunosc, înainte de a-mi termina mandatul în 2014 am sesizat ca au luat-o razna, dar în mod categoric oamenii ăştia au devenit un risc pentru statul român. Au un portofoliu de informaţii colosal pe care îl utilizează în interesul lor. Acum aflu din episoadele lui Ghiţă că el se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi, eu m-am întâlnit în cele două mandate ale ei de procuror general şi unul de procuror şef al DNA de şase ori. (...) Aflu că Ghiţă se întâlnea şi venea şi Coldea şi şeful staţiei CIA. Păi nu avem un procuror general să îi ia pe toţi în noaptea asta? Preventiv, ca să nu schime informaţii între ei. Aşa cum procedează şi ei când îşi aduce aminte un delator de ce a fost acum 10 ani, sau cum i-au făcut lui Udrea pe denunţuri de acum şase ani, au cerut patru arestări, de ce nu ar fi arestaţi şi ei preventiv după declaraţiile lui Ghiţă? Că e şi el denunţător cum stimulează ei să fie”, a declarat Traian Băsescu la postul România TV.

Traian Basescu a criticat şi întâlnirile din vilele SRI dintre Sebastian Ghiţă, Laura Codruţa Kovesi, la care a participat şi şeful de staţie al CIA, potrivit înregistrărilor lui Ghiţă.

"Dacă ei s-au subordonat unui şef de staţie, fie el şi CIA, dacă ei se întâlneau să discute treburile ţării în vilele SRI, în loc să meargă şeful SRI cu căciula în mână la procurorul general, dacă se confirmă aceste lucruri...îmi pare rău”, a spus Băsescu.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *