Cerere de restituire concedii medicale adresata Casei de Sanatate

Cereri Tip   |  1 comentarii

Cererea de restituire a concedii medicale platite de societatile comerciale este adresata Casei de Sanatate teritoriale. Model de cerere:

Catre Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Brasov

SC Codlea SA, cod fiscal RO146985546, cu sediul in localitatea (adresa exacta), sectorul/judetul, cont bancar nr .., deschis la Trezoreria/Banca Transilvania, va rugam a ne vira suma de 4000 (patrumii) lei reprezentand diferenta dintre suma indemnizatiilor cuvenite (tip indemnizatii):
- descrie tipul de indemnizatii si CM platite;

si contributia de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate datorata de angajator pe luna/perioada februarie 2069, dupa cum urmeaza:
- totalul cuantumului prestatiilor de suportat din bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate pentru concedii si indemnizatii platite pe luna/perioada ......., suma: .... lei;
- totalul contributiilor pentru concedii si indemnizatii datorat de angajator pe luna/perioada ...., suma ..... lei;
- totalul sumei de recuperat de la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate pentru concedii si indemnizatii pe luna/perioada ....., suma: ... lei.
Ne asumam raspunderea pentru realitatea datelor prezentate mai sus si pentru corectitudinea determinarii drepturilor de indemnizatii sociale de sanatate.
Anexa: Declaratia/Declaratiile privind evidenta obligatiilor de plata catre bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate pentru concedii si indemnizatii pe luna/perioada ........
   


Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • pensionarul roman

    19 Aprilie 2012, 15:20

    1

    rugam domniile voastre sa ne oferiti un model de cerere pentru restituirea cas-ul retinut de guvernanti

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *