Constantenii cu venituri liberale nu au fost intimidati de criza economica

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Banii au venit ce de obicei, poate si mai mult

Si ce daca e criza. Cand e sa iti mearga afacerea, iti merge. Ne-o demonstreaza din plin cateva profesii liberale dar si banutii stransi de unii proprietari de imobile care au facut o caruta de bani din inchirierea lor. E bine, pentru unii numai.
Pentru unii constănţeni, respectiv pentru cei care scot bani din profesiile liberale, criza financiară nu există. Potrivit Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Constanţa, cei care au de plătit impozite mari statului şi care obţin bani frumoşi din profesiile pe care le practică sunt notarii, avocaţii şi practicienii în insolvenţă. Şi ceilalţi constănţeni cu profesii liberale, categorie din care fac parte medicii sau experţii contabili, au înregistrat venituri substanţiale, dar nu atât de mari.
Datele statistice ale DGFP Constanţa arată că în topul celor mai mari venituri brute obţinute, anul trecut, de către persoanele fizice din profesii liberale se află doi notari, un expert de mediu, un practician în insolvenţă şi un avocat.
Venituri bune au venit si din închirierea locuinţelor. În topul veniturilor din închirieri, primul loc este ocupat de un constănţean care are peste cinci imobile închiriate şi care a obţinut, în cursul anului trecut, un venit brut de 2.235.476 lei. La aşa venit, aşa impozit! Acesta trebuie să plătească statului 268.257 de lei.

Sursa: Telegraf Online

14.12.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *