Declaratie de impunere taxa afisaj reclama si publicitate

Declaratii taxe locale  |  0 comentarii

Declaratie de impunere privind stabilirea taxei de afisaj in scop de reclama si publicitate. Potrivit art. 271 din Codul Fiscal, Taxa pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate se plateste astfel:
Conditiile si regulile amplasarii de bannere, afise, mesh-uri inclusiv cele din statiile de transport in comun sau pe mijloacele de transport s-au modificat prin Legea 185 din 2013.

(1) Orice persoană care utilizează un panou, afișaj sau o structură de afișaj pentru reclamă și publicitate, cu excepția celei care intră sub incidența art. 270, datorează plata taxei anuale prevăzute în prezentul articol către bugetul local al comunei, al orașului sau al municipiului, după caz, în raza căreia/căruia este amplasat panoul, afișajul sau structura de afișaj respectivă. La nivelul municipiului București, această taxă revine bugetului local al sectorului în raza căruia este amplasat panoul, afișajul sau structura de afișaj respectivă.

(2) Valoarea taxei pentru afişaj în scop de reclamă şi publicitate se calculează anual, prin înmulţirea numărului de metri pătraţi sau a fracţiunii de metru pătrat a suprafeţei afişajului pentru reclamă sau publicitate cu suma stabilită de consiliul local.
0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *