Scrisoare de felicitare model

Scrisori diferite modele  |  13 comentarii

Modele de scrisori de felicitare. Vrei sa ii scrii o felicitare unui coleg de scoala sau unui prieten care se casatoreste, te ajutam cu cateva idei pentru a scrie o scrisoare de felicitare.

Scrisoare de felicitare pentru casatorie

- Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

- Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica…. pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!

- V-ati bucurat de iubirea familiei, de iubirea parintilor si a fratilor iar acum va bucurati de iubirea ce o impartasiti unul celuilalt. Fie ca fericirea sa va intre in casa si in suflete si sa nu uitati niciodata de iubirea pe care v-o purtati. Casa de Piatra si La Multi Ani!


Scrisoare de felicitare pentru copii

- 1 Iunie este ziua ta. Eu ti-am dat viata, dar tu mi-ai dat mult mai mult. Desi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La Multi Ani si te iubesc mult!

- La Multi Ani! Sa ai parte in fiecare zi de bucuria si mandria pe care le-am simtit eu in ziua in care te-am adus pe lume.

- La Multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocoleasca! Toate visele sa ti se indeplineasca!

- Astazi nu este o zi oarecare. Este ziua in care tu, copilul meu drag si scump, mi-a schimbat viata pentru totdeauna, 1 iunie, ziua in care te-ai nascut tu. La Multi Ani!

- La Multi Ani! Ziua in care ai intrat in viata noastra a fost cea mai frumoasa!  Te imbratisam cu mult drag!

- La Multi Ani! Sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

Scrisoare de felicitare pentru colegii de scoala

- Azi e prima zi de scoala. Dragul meu, fii gata, unde-i scoala, nu-i tocmeala. Sa inveti, sa fii cuminte. Esti scolar de-acu-nainte.
- Tu mi-ai arat ca exista si o altfel de iubire, mai profunda si mai altruista decat as fi putut concepe vreodata ca exista pana sa apari in viata mea! Astazi am inteles ca emotiile tale le voi resimti mereu inzecit pentru ca te iubesc atat de mult, iar succesele tale sunt si ale mele! Sunt atat de mandru de tine!
- Cu cele mai bune ganduri si sperante ca vom lua cele mai bune note, incepem scoala, ne bagam cartile in ghiozdan si suntem gata sa cucerim lumea.
- Am crezut in tine din prima clipa si mi-ai dovedit mereu ca meriti; am sperat tot ce e mai bun pentru tine si mi-ai dovedit mereu ca poti depasi chiar si cele mai dificile momente; ti-am tinut pumnii si mi-ai dovedit ca esecul nu face parte din vocabularul tau! Sunt atat de mandra de tine!

Comentarii facebook

13 Comentarii la articol

 • lulu

  19 Mai 2010, 19:35

  1

  nu se incarca nasol dar aveam nevoie:o3

 • 06 Iulie 2010, 13:44

  2

  na

 • mary

  28 Octombrie 2010, 17:56

  3

  va multumim

 • magda

  11 Noiembrie 2010, 21:57

  4

  nimic de comentat!

 • alle

  03 Ianuarie 2011, 14:55

  5

  nu merge ): :(

 • anitza

  18 Ianuarie 2011, 18:24

  6

  nu merge

 • robert

  28 Aprilie 2011, 21:29

  7

  aca pl

 • marylou

  05 Noiembrie 2011, 11:07

  8

  este,dar lipseste cu desavarsire!

 • claudia

  17 Noiembrie 2011, 19:07

  9

  naspa! nici macar nu se descarca !

 • nick

  10 Februarie 2012, 10:36

  10

  de ce nu pot downloada

 • ...banana...

  27 Februarie 2012, 18:10

  11

  uite acolo . oare ce este ? betmen se intoarce !

 • 27 Mai 2012, 12:24

  12

  MISTO

 • Mirabela

  09 Martie 2013, 12:09

  13

  Interesante modele de felicitari. Chiar de folos cui nu are imaginatie.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *