Stiri Constanta 26 aprilie 2011

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Se opreşte căldura!

Reprezentanţii RADET Constanţa au anunţat, în urmă cu scurt timp, că, începând de joi vor opri căldura. „Având în vedere evoluţia temperaturilor exterioare, RADET Constanţa anunţă că, începând cu data de 28 aprilie 2011, ora 09:00, va întrerupe furnizarea energiei termice pentru încălzirea locuinţelor“, se arată într-un comunicat remis presei.

Cazul adolescentului bănuit de omor, aproape soluţionat

Anchetă la final. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa sunt la un pas de a finaliza cercetările în cazul în care Alexandru Dumitraş, un adolescent în vârstă de 14 ani, este acuzat că şi-ar fi ucis cu sânge rece vecinul care îl abuza sexual încă din copilărie.

Accidentele din Constanţa din ultimele 24 de ore

Cinci evenimente rutiere uşoare s-au produs în ultimele 24 de ore pe drumurile constănţene. Poliţiştii spun că noaptea trecută, în jurul orei 1.00, în municipiul Constanţa, o femeie de 43 de ani, a condus un autoturism pe strada Crinului, dinspre strada Izvor şi ajungând la intersecţia cu strada Baba Novac, nu respectă semnificaţia indicatorului „Oprire“, pătrunde în intersecţie şi intră în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Mihail Kogălniceanu, care circula regulamentar.

Vremea Constanta                   
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite      horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Viceprimari la plantare de pomi

Gabi Stan şi Decebal Făgădău, viceprimarii Constanţei, vor participa mâine, începând cu ora 11.30 la o acţiune de plantare de pomi, ce face parte din programul coordonat de Consiliul Judeţean Constanţa.

Presupuşi hoţi la 10 şi 12 ani

Doi minori din Cernavodă sunt suspectaţi că ar fi comis un furt la un magazin din localitate. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa spun că poliţiştii din Cernavodă desfăşoară la acest moment cercetări cu privire la o sesizare de furt dintr-un magazin aparţinând unui particular, suspecţii principali fiind doi minori din localitate, unul având 10 ani, iar cel de-al doilea 12.

Minori bănuiţi că au dat „atacul“
Tentativă de furt la un bar din Tomis III

Tentativă de jaf în zorii zilei. Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, că mai multe persoane au spart geamul pentru a pătrunde într-un bar situat pe Aleea Dispensarului, de pe raza Secţiei 2. Deplasaţi la faţa locului, oamenii legii au constatat că fusese spart geamul uşii de acces din PVC a localului, însă autorii erau de negăsit.

Atacuri la maşinile de pe Secţia 2

Noaptea trecută, în jurul orei 04.30, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către o persoană, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că a observat mai multe persoane, care demontau piese de la autoturismul proprietate personală, parcat pe strada Argeş, iar la vederea sa, aceştia au fugit către strada Suceava, abandonând radiatorul auto. În urma anchetei desfăşurate la faţa locului, au fost identificaţi Cătălin Giuglea, de 20 de ani, Cosmin S., de 17 ani, ambii din localitatea Poiana, judeţul Constanţa, şi Mihai Baciu, de 21 de ani, din oraşul Ovidiu, care la vederea organelor de politie au încercat sa fugă.

Noile reglementări pentru Bd. Aurel Vlaicu!

Atenţie, constănţeni! Noi reguli de circulaţie au fost instituite pentru Bulevardul Aurel Vlaicu, fiind vizată porţiunea unde au fost dezafectate liniile de tramvai. Astfel, surse informate susţin că dinspre capul podului de peste calea ferată şi zona „Anda“ se circulă pe un singur sens către Podul IPMC şi, respectiv, se circulăpe două sensuri dinspre Podul IPMC căre Km 4-5.

Directoarea Liceului Energetic a rămas fără 400 de dolari, 10 carduri şi 200 de lei

Camelia Grigoreanu, directorul Colegiului Tehnic Energetic din Constanţa, a fost jefuită aseară de mai mulţi indivizi, identificaţi ulterior ca fiind Iaşar Salim, de 31 de ani, Iaşar Belghin, de 21 de ani, Memet Bairam, de 21 de ani şi Demir Beinur, de 25 de ani, din Constanţa.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *