Acte necesare

Acte necesarede Modele de

Acte necesare

Acte necesare pentru inmatriculare auto drpciv, acte necesare schimbare buletin expirat, acte necesare transcriere auto sau acte necesare buletin schimbare domiciliu.

Adeverinte

Adeverintede Modele de

Adeverinte

Modele de adeverinte salariat cu norma intreaga in PDF sau word, adeverinta salariat pentru inscriere copil la gradinita sau cresa, adeverinta incetare contract de munca

Cereri

Cereride Modele de

Cereri

Modele de cereri / formulare online: cerere de angajare, concediu, cerere de demisie cu acordul partilor, cereri de chemare in judecata.

Contracte

Contractede Modele de

Contracte

Modele de contracte online: contracte vanzare - cumparare, contracte prestari servicii, contracte de comodat, contracte de inchiriere.

Decizii

Deciziide Modele de

Decizii

Modele de decizii incetare incetare contract de munca / CIM, deciziii suspendare cim crestere copil, decizii de pensionare, decizii interne ale directorilor.

Declaratii

Declaratiide Modele de

Declaratii

Modele de declaratii pe propia raspuundere, declaratii notariale, declaratii fiscale, declaratii de avere si interese.

Formulare

Formularede Modele de

Formulare

Modele de formulare online: formulare contabile, diplome, fisa postului, notificari, procese verbale diferite modele si rapoarte.

Modele de Diplome

Modele de Diplomede Modele de

Modele de Diplome

Modele diplome scolare haioase pentru copii gratuite de descarcat online. Diplome bacalaureat, pentru gradinita si prescolari, pentru profesori si sportivi.

Desene planse de colorat

Desene planse de coloratde Modele de

Desene planse de colorat

Planse si desene de colorat animale domestice sau salbatice: cai, ursi, veverite, caini, cerbi. Descarca desenul dorit si coloreaza frumos.

Proces Verbal

Proces Verbal de Modele de

Proces Verbal

Modele de procese verbale de custodie de predare primire proces verbal de casare, de receptie sau de inventariere

Modele de scrisori

Modele de scrisoride Modele de

Modele de scrisori

Descarca modele de scrisori de motivatie, de afaceri, scrisoare amicala, oficiala, de multumire, formular scrisoare pentru Mos Craciun.

Fisa postului

Fisa postuluide Modele de

Fisa postului

Model fisa postului pentru meseriile de contabil, barman, agent comercial, secretara, economist sau administrator si multe altele.

Formulare licitatii

Formulare licitatiide Modele de

Formulare licitatii

Formulare licitatii, formulare tipizate licitatii, formulare tip, download formulare licitatii.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru publicitate personalizata, pentru sugestii, reclamatii sau orice alceva scrieti la contact@numesite inclusiv punct ro.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului

Facebook