Locuri de munca

Agricultura

Agriculturade Modele de

Agricultura

Joburi, anunturi de angajari si locuri de munca in agricultura pentru ingineri, tractoristi, combaineri, conducator auto si de utilaje agricole, ingrijitor animale, muncitori necalificati.

Comert

Comertde Modele de

Comert

Locuri de munca in comert pentru vanzatori in magazine si standuri, agenti de vanzari, casieri, vanzatori ambulanti, manipulanti marfa sau lucratori comerciali.

Constructii

Constructiide Modele de

Constructii

Locuri de munca in constructii. Anunturi angajari ingineri constructii, arhitecti, zidari, dulgheri, tamplari, faiantari, fierar betonist, lacatusi si tinichigii in constructii.

Industrie

Industriede Modele de

Industrie

Locuri de munca in industrie disponibile oline pentru persoane cu studii superioare, medii sau necalificati.Laboranti, tehnicieni, maistri, operatori, strungari.

Servicii

Serviciide Modele de

Servicii

Locuri de munca in servicii si reparatii: coafeza, manichiuristi, operatori calculator, depanatori tv sau electronice, crotiori, confectioneri, vopsitori, tinichigii, electromecanici.

Transporturi

Transporturide Modele de

Transporturi

Joburi in transporturi auto, transport fluvial sau maritim, alte forme de transport, pentru soferi, mecanici auto, marinari, capitani fluviali.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook