Agricultura

Agriculturade Modele de

Agricultura

Afaceri de succes din domeniul agriculturii ecologice, firme de acvacultura, de cresterea animalelor, cultivatori de cereale, horticultori si legumicultori

Acvacultura - Pescuit

Acvacultura - Pescuitde Modele de

Acvacultura - Pescuit

Model oferte producatori de peste, model oferte firme de acvacultura.

Comert

Comertde Modele de

Comert

Afaceri de succes din domeniul comertului cu electronice, bijuterii si cosmetice, haine si incaltaminte, electrocasnice si mobila, perdele si draperii sau piese auto.

Constructii si amenajari

Constructii si amenajaride Modele de

Constructii si amenajari

Modele de afaceri de succes din domeniul constructiilor civile si industriale, firme de constructii de case vile sau amenajari interioare.

Prestari servicii

Prestari serviciide Modele de

Prestari servicii

Afaceri de succes din domeniul serviciilor de reparatii auto-moto, service electrice, electrocasnice si electronice sau servicii de curierat sau curatenie.

Sanatate & Stil de viata

Sanatate & Stil de viatade Modele de

Sanatate & Stil de viata

Modele de afaceri de succes din domeniul sanatatii: Spitale si clinici private, cabinete medicale de urgenta, maternitati, centre de medicina a muncii.

Turism si Restaurante

Turism si Restaurantede Modele de

Turism si Restaurante

Firme cu obiectul de activitate turism (hoteluri, pensiuni) si cazare sau activitati de alimentatie publica (baruri, restaurante, discoteci, pizza sau shaorma)

VIP

VIPde Modele de

VIP

Informatii utile pentru managementul de top cu privire la intocmirea unui plan de afaceri pentru finantari nerambursabile, modele de afaceri si firme de consultanta

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru publicitate personalizata, pentru sugestii, reclamatii sau orice alceva scrieti la contact@numesite inclusiv punct ro.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului

Facebook