Contract de comodat autovehicule

Contract de Imprumut  |  5 comentarii

Odata cu aparitia Noului Cod Civil, a fost nevoie ca avocatii sa intocmeasca noi modele de contracte, inclusiv un nou model de contract de comodat auto.

Descarca contract comodat auto

Model contract de comodat auto

Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre acest tip de contract o pot face in pagina cu informatii generale si detaliate Contract de comodat model 1.

Model contract de comodat auto dupa vechiul cod civil

contract de comodat auto, model contract

Acest draft de contract poate fi adaptat foarte usor nevoilor dvs. si poate fi folosit atat de firme, persoane fizice sau PFA pentru diverse bunuri date in comodat: sediu de firma, spatii comerciale, etc. Cauta in site si alte modele de contracte de comodat.

Comentarii facebook

5 Comentarii la articol

 • sorina

  05 Noiembrie 2009, 10:03

  1

  Un contract de comodat este un contract prin care una dintre parti numita comodant transmite in folosinta temporara si gratuita unei alte parti?

 • Unde gasesc un model de contract de comodat?

  13 Martie 2010, 08:33

  2

  As dori sa-mi infiintez PFA si am inteles ca trebuie sa fac un contract de comodat intre mine si mama, deoarece ea este proprietara apartamentului unde voi avea sediul. Cum fac un contract de comodat? Ce trebuie sa contina acesta? Trebuie facut la notar sau nu?

 • model

  08 Iulie 2010, 08:39

  3

  Contractul de comodat nu trebuie autentificat la notar insa va trebui sa delimiteze clar suprafata ocupata de firma sau pfa. Aceasta schita trebuie sa fie anexa la contract doarece la registrul comertului vi se va solicita aceasta.

 • m

  01 Iunie 2013, 18:17

  4

  eu caut un contract de comodat intre 2 pers. FIZICE nu cu firma,eu vreau sa dau o masina cuiva nu sunt persoana juridica

 • pentru cei care au avut putina vacanta

  07 August 2013, 05:51

  5

  Daca doresti un contract intre 2 persoane fizice ce te opreste sa inlocuiesti Sc cu persoana. Partile comodatar si comodant tot raman ! Cap Sec !

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *